Tha se ishte gay, zbulohet e vërteta trō̄nditëse e Gabriel GarkosI bujshëm ishte lajmi kur aktori i njohur italian, Gabriel Garko, zbuloi se është hom.oseksual para miliona shikuesve të Grande Fratello VIP.Emocionuese ishte momenti kur ai e tha këtë të vërtetë mes lotësah.Por se fundmi gazetarja italiane Selvaggia Lucarelli ka treguar se rrëfimi i tij s’ka qenë falas. Sipas saj, Garko është paguar nga dy televizione 60 mijë euro, por kjo ende nuk është konfirmuar.

“Garko gjithashtu donte që të çlirohej nga kjo barrë, por ai e bëri, sipas burimeve të mia, për shumën modeste prej 30 mijë euro për ‘Grande Fratello Vip’ dhe 30 mijë euro për ‘Verissimo’, ka treguar gazetarja.