The.ret tm.erri i fëmijëve/ 71 thi.ka për pe.dofilin që kishte përdh.unuar 71 të mitur

71 ishin vik.timat e tij, dhe me 71 pla.gë të shkaktuara nga thi.kat ka vd.ekur një prej ped.ofilëve më të tmerrshëm.

Richard Huckle 33 vjeç ped.ofil serial në Britaninë e Madhe është vrarë në bu.rg pasi po vuante dënimin me 22 bu.rgime të përjetshme.

Mediat vendase dhanë lajmin këtë të hënë, duke e cilësuar si një prej pedofilëve më të rre.zikshëm në botë, i cili gjeti vdekjen gjatë së dielës në burgun Full Sutton, të East Yorks.