Tifozët i kërkuan të nxjerrë gj.oksin, reagimi i gazetares do ju befasojë

Veshja dhe linjat e kësaj gazetare qe shihni ne fotot me poshte, nuk mund të mos binin në sytë e tifozëve napoletanë, të cilët i kërkuan që të nxirrte në pah gj o k sin.

Dileta Leota bëri një dalje tjetër të mrekullueshme në stadiumin “San Paolo”, aty ku ditën e djeshme u ndeshën Napoli dhe Bresha.

dileta

Padyshim që përgjigja e Leotës ishte negative, por ajo këtë kërkesë e mori me sportivitet dhe më pas i ka përshëndetur tifozët napoletanë.

DILETA 6

DILETA

diletaleota