Tirana e parë nga avionët e NATO-s, dalin pamjet spektakolare

Avionët e NATO-s vizituan pak ditë më parë kryeqytetin e Shqipërisë.

Ata fluturuan në qiellin shqiptar në shenjë nderimi dhe mbështetjeje për kontributin e Shqipërisë në NATO.

Së fundmi, pamjet mbi Tiranë, ata i kanë postuar dhe në faqen zyrtare.