Tiranë si në gjendje lu.fte, Artan Hoxha tregon detajet bo.mbë.Në lidhje me ngjarjen e rëndë të ndodhur pasditen e sotme në Tiranë ka reaguar edhe gazetarin i njohur investigativ, Artan Hoxha.Gazetari Artan Hoxha i ftuar në studion e “Abc Neës” tha se : “Këto ek.splozivë janë me mi.na të komanduara që aktivizohen në distancë. Nëse është aktivizuar, ka qenë minë me celular, që rastet më të shumta vijnë nga Mali i Zi, ku minat e telekomanduara futen në Shqipëri, apo është bërë montimi në Shqipëri. Dëmi është shumë i madh, ek.sploziv i përdorur është C4. Duket si akt t.errorist se në atë zonë ka shumë lëvizje. Nga shp.rthimi dhe dë.mi duket se kemi të bëjmë me një m.inë të telekomanduar, fuqia është shumë e madhe,”- tha ai.