Tm.err në shkollat e qytetit, koronavi.rusi bën na.min në mësuesPrej ditësh institucionet arsimore në vend po mbyllen një nga një prej pandemisë.Tre mësues të gjimnazit “Haxhi Qehaj” në Elbasan kanë rezultuar pozitivë me ko.ronav.irus. Mësohet se mësuesit e infektuar janë futur ne karantinë, ndërkohë që përgjigjen e tamponëve po e presin kolegët e tyre.18 mësues të tjerë e punonjës që kanë pasur kontakt me të infektuarit, u janë nënshtruar testit për Covid-19 dhe presin të marrin vesh nëse janë të infektuar apo jo.