Tom Doshi në krye të punëve të Ramës/ Në PD plasin bo.mbën: Të shpallur non grata nga SHBA, Rama i gradon

Pasi videos së shpërndarë sot nga ambasada amerikane në lidhje me të shpallurit si të padëshirueshëm në SHBA, ku veçohej Tom Doshi, Adriatik Llalla dhe Vangjush Dako, Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazmend Bardhi, në një shënim në facebook ka deklaruar se Rama, pavarësisht impenjimit të partnerëve strategjikë, gradon në në krye të punëve të Partisë Socialiste, njerëz të inkriminuar si Tom Doshi në Shkodër apo Vangjush Dako në Durrës.

“SHBA ka shpallur botërisht si të kor.ruptuar dhe të lidhur me kri.min e organizuar dy prej bashkëpunëtorëve më të ngushtë të Edi Ramës. Në vend që të jetë në një linjë me partnerin tonë strategjik, Edi Rama ka graduar Tom Doshin dhe Vangjush Dakon, si mëkëmbësit e tij në Shkodër e Durrës.

Boll më me propagandë! Është koha e së vërtetës! Partnerët tanë e refuzojnë modelin që mban në këmbë Qeverinë e kor.ruptuar të Edi Ramës: vj.edhjen e pronës publike, vje.dhjen e qytetarëve dhe vjed.hjen e zgjedhjeve.

Tani është koha që shqiptarët të shpallin non grata Edi Ramën!

Mirënjohje Shteteve të Bashkuara të Amerikës për betejën e përbashkët për pastrimin e politikës shqiptare nga kr.imi dhe kor.rupsioni. Qeverisja e mirë dhe e ndershme, në shërbim të njerëzve të zakonshëm, është vlerë amerikane dhe europiane”, shkruan Bardhi.