Top Channel hedh në qarkullim këtë 10 mijë leksh, nëse e keni bëheni milionerë

Emisioni “E diell” në Top Channel thote se nje nga teleshikuesit mund të bëhet milioner, vetëm me 1000 lekë.

Nëse kartëmonedha juaj ka këtë numër serie SQ476455, ju mund të fitoni 1 milionë lekë, dhe Ed Manushi e ka hedhur atë në qarkullim nga dje.

Kontrolloni 1000 lekëshat tuaj dhe nëse jeni fitues!