Tr.on.ditëse/ Futbollisti i njohur v.ar veten në garazhin e shtëpisë

Një dëmtim gjatë lojës do ti kushtonte shumë talentit të Manchester United. Joel Darlington vetëm 20 vjeç ishte bërë pjesë e ekipit të Manchester United si dhe pjesë e kombëtares Uellsiane së të rinjve. Por një dëmtim i rëndë në shpinë dhe disa probleme të tjera shëndetësore e kishin çuar djalin në gjendje depresive sa që u largua edhe ng shkolla.

Ai u gjet i varur në garazhin e shtëpisë së tij, kurse pranë trupit u gjetn disa shënime të lëna nga djaloshi që shpjegonin se përse po e kryen këtë veprim. Aventura e tij me Manchester United mbaroi kur ai theu krahun duke u larguar për te Shreësbury ku u provua si lojtar. Më pas u kthye përsëri në Uells me skuadrën e Bala Toën.

Ishte mamaja e tij që e gjeti të riun të varur pasi ishte kthyer nga një udhëtim.