Tr.onditet kryeqyteti, vr.itet një grua…vijnë detajet tro.nditëseNjë ngjarje e rëndë ka ndodhur vetëm pak minuta më parë në kryeqytet. Mësohet në Bathore, në Tiranë, është vr.arë një grua.Dyshohet se kemi të bëjmë me një k.rim brenda familjes, ku një person ka v.ra.rë kunatën e tij.Policia ka shkuar në vendngjarje dhe pritet që shumë shpejt të dalin detaje më të hollësishme në lidhje me atë çfarë ka ndodhur.