Tr.onditet Laçi/ Të sht.ëna me ar.më zj.arri në një hotel, 1 i vr.arë dhe 1 i pla.gosur

Një tjetër ngjarje e rëndë ka ndodhur këtë mbrëmje e këtë hërë në Lac të Kurbinit. Një vr.asje me ar.më zj.arri ka ndodhur në një hotel në këtë zonë.

Raportohet se i vd.ekur ka mbetur një 53 vjecar. Ngjarja ka ndodhur në hotel në aksin rrugor që lidh Lezhën me Mamurrasin.

Në sheshin para një hoteli në aksin rrugor Lezhë – Mamurras, ka hyrë një person i padentifikuar dhe ka q.ëlluar me ar.më zj.arri, duke e lënë të vde.kur në vend 53 vjecarin.

Mësohet se përvec vik.timës, në vendngjarje ka edhe një të pla.gosur. I pl.agosuri është dërguar në spital me pl.umb në këmbë.

Ngjarja te sheshi i nje hoteli në rrugën interurbane Lezhë – Mamurras , afër kryqit të Gjormit