Tra.gjedi e madhe, trinjakët shqiptarë futen në rezervuar, vd.esin dy prej tyre

Tra.gjedi e tme.rrshme ka ndodhur ditën e sotme. Trinjakët shqiptarë u futën në rezervuarin artificial të komshiut të tyre, me mendimin se mund të notonin pasi e ngatërruar me një pishinë-komardare që vendoset nëpër oborre.

Fqinji i zbuloi dy trupat e pajetë në orën 04:15 të mëngjesit. Menjëherë u kontaktuan shërbimet e urgjencës, të cilët u përpoqën t’i rikthejnë në jetë fëmijët.

Fëmijët e vegjël, një djalë dhe një vajzë u dërguan në Spitalin Universitar në qytetin afër Munster në një gjendje kritike. I pari që humbi jetën ishte djali, e më pas vajza.