Traktet për Valdrinin “çmendin” Ramën, i jep urdhër policisë të bëjë veprimet e shpejta

T raktet e shperndara kunder Valdrin Pjetrit ne Shkoder vene ne levizje policine, e cila po kerkon autoret.

Denoncimi vjen nga ish deputeti Bardh Spahia, i cili a kuzon kryeministrin se ka vene ne dispozicion te kandidatit te ink r iminuar policine e shtetit.

Spahia shkruan:

Edvin, mos vazhdo ta perdoresh policine per te mbrojtur Valdrinat e tu! E v ersule policine me gjithe k alinat e tu k riminela kunder djemve te mire te Shkodres qe mbronin demokracine e ligjin. A rrestove e s u lmove me g az h e lmues e me c’munde njerezit e lire e te ndershem thjesht dhe vetem se ti do ti nenshtrosh shkodranet e shqiptaret ndaj t rafikanteve, m atrapazeve e b atakcinjve.

Tani prape ja ke vene ne sherbim policine, qe paguhet me taksat e njerezve te ndershem, Valdrinit te denuar per t rafik d roge per te zbuluar se kush shperndau ne Shkoder fletepalosjet kunder k rimit, kush ushtroj te drejten kushtetuese per te p rotestuar kunder tij.

Mblidh mendt! Ik ti me gjithe Valdrinat! Jo me Shkodren, s’ti tolerojme e s’ti durojme ma as komunistet e as k riminelat qe kerkon tu japesh pushtet. Ndersa atyre policeve te ndershem u bej thirrje qe edhe pse nen p resion te jashtezakonshem, te mos vazhdojne qe me urdher te shefave te pozicionohen ne anen e k rimineleve tashme te faktuar, por te dalin ne krah te ligjit e te interesit qytetar! Koha e llogaridhenies eshte shume afer.