Tro.nditet futbolli në vend, ko.ronavi.rusi bën namin në ekipin kampion

Një tjetër fushë e jetës në vend është go.ditur nga ko.ronavi.rusi. Ditën e sotme është raportuar për dy lojtarë të kampioneve në fuqi që kanë dalë pozitivë me  Covid 19 pas testeve të kryera nga kryeqytetasit.

Lojtarët kanë shfaqur temperaturë dhe te Partizani menjëherë janë alarmuar. Nga çasti ne çast pritet një njoftim zyrtar i klubit të kuq, që do të japë më shumë detaje për çështjen.

Ky lajm vjen vetëm pak ditë përpara derbit të madh të kryeqytetit kundër Tiranës, çka do ta pështjellojë jo pak ambientin e kuq.