TU.RP i madh në Shqipëri, provë më të madhe nuk ka, shikoni foton që ka bërë xhiron e botësNjë ndeshje t.urp për futbollin shqiptar ishte ajo mes Bylisit dhe Tiranës.45 minutat e dyta lanë një shije të hidhur, duke vërtetuar edhe njëherë se fenomeni i tolerimit të ndeshjeve në Shqipëri vijon të mbetet prezent dhe kryhet në sy të të gjithëve pa u trembur nga askush.Por, ajo që e vërteton ishte një foto nga një kompani basti që po qarkullon në rrjete sociale.

Aty vihet re se pas përfundimit të pjesës së parë ku Tirana po kryesonte me rezultatin 0-1, koefiçenti i fitores 2.35, ndërsa fitorja e Bylist në pjesën e dytë kishte një koefiçent 1.56 edhe pse ndodhej në disavantazh.

Ja foto e tu.rpit: