Turbullohet rrjeti global, bie Instagram

Instagram ka rënë në shumë vende të botës.

Sipas DoënDetector, problemet kanë nisur rreth orës 16:09 dhe kanë prekur Europën, Mbretërinë e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara.

Ndërkohë që Instagram nuk ka bërë ende asnjë koment për rastin, 84% raportuan se kishin probleme me faqen kryesore, 10% me logimin dhe 5% me rrjetin.

Disa përdorues  janë ankuar në Tëitter për këtë.

“Cdo person nga Instagram vjen në Tëitter për të thënë se aplikacioni nuk punon për herë të dhjetë këtë muaj”, shkruajti një komentues.