Turistja që la me gojë hapur pushuesit, mbi makinë bënte veprimet e t.urpshme (fotot e n.xehta)

Pamjet e në filmimi ku duket një femer e zh veshur e cila kercen mbi një makine F e rrari të kuq dhe shoferi pi c i gare jane shperndare masivisht në rrjet.

Pamjet vijnë nga ishulli i I b i zas në Spanjë. Të shumta ishin komentet n egative që mori si video për shkak të përmbajtjes së saj.

I b iza njihet për plazhet e saj të mbushur me d i s koteka. Të rinjtë mblidhen nga e gjithë bota për të kaluar pushime të ‘ç m endura’ aty.