U a.rrestua pasi rr.ahu fotografin në pub, këngëtari i njohur merr lajmin e papritur

Kengetari i njohur Chris Brown merr lajmin e mire. Organi i a kuzes ka rr ëzuar a kuzat për g oditjen e një fotografi në një klub nate. Kjo është një fitore e madhe për këngëtarin, i cili u a rrestua vitin e kaluar pas k onfliktit.

“Pas një shqyrtimi të plotë të fakteve dhe informacioneve nga v i ktima e pretenduar, zyra jonë përcaktoi se kishte prova të pamjaftueshme për ta ndjekur penalisht”, njoftoi zyra e Prokurorëve.

Kujtojmë se fotografi akuzoi Chris Brown dhe menaxherët e tij duke thënë se e g oditën kur po përpiqej ti bënte foto. Sipas tij, këngëtari e humbi kontrollin dhe e g oditi në gojë duke i lënë disa shenja.

Menjëherë pas d enoncimit, policia a rrestoi këngëtarin, por e liroi me kusht për 2 mijë d ollarë. Chris duhet të jetë i lumtur për këtë, por ende ka një hetim të hapur rreth një p ërdh unimi në Francë, të cilin e ka mohuar.