U arrestua për abu.zim, flet 25-vjeçari: Vajza erdhi me dëshirë

Pas arrest.imit të 25-vjeçarit në Tiranë, Islam Xhaferi, i cili dyshohet se ka abuz.uar me një mino.rene është zbardhur edhe dëshmia e tij dhënë për hetuesit e ngjarjes.

Ai ka mohuar në formë kategorike që të këtë kryer marrëd.hënie seksu.ale me nxënësen, por ka shtuar se i pëlqente si fizik dhe ndaj e kishte ftuar në makinë. I arres.tuari shprehet gjithashtu se vajza e mitur ka shkuar me dëshirën e saj, ndërsa kur ai ka mësuar moshën i ka kërkuar të largohet.

“Me vajzën nuk kam abuzuar seksualisht. Me pëlqente si fizik dhe e ftova në makine. Erdhi me dëshirën e saj. Kur shkuam në hotel e pyeta për moshën dhe kur e mësova se ishte e mitur i thashë të largohej.”-,mësohet të ketë thënë ai.