U duk sikur shpëtoi por në Maqedoni rikthehen ala.rmi dhe pan.iku…ka të dhëna tro.nditëseEdhe pse pati një periudhë rënieje të rasteve të reja me ko.ronavi.rus Maqedonia e Veriut ka regjistruar këtë të premte 5 v.iktima dhe 142 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit.Ndërkohë janë 98 pacientë që janë shëruar teksa rastet aktive me COVID-19 mbeten në rreth 2 mijë.