U humbi prezer.vativi gjatë se*ksit, vajzës i ndodh e paimagjinueshmja një ditë më pas: Shkova në tualet dhe…

Një vajzë ka treguar se si u sëmur një ditë pasi kishte kryer marrëdhënie dhe gjatë aktit partneri kishte kuptuar se nuk e kishte më preze.rvativin.

Ajo thotë se ata u alarmuan dhe kthyen dhomën e hotelit përmbys por nuk e gjetën asgjëkundi.

Ditën Nadia Bokody mori avionin për të shkuar në shtëpi, dhe tregon se papritur filloi të ndihej shumë keq nga shëndeti.

Ajo thotë se kur shkoi në tualet kuptoi se prever.vativi kishte mbetur brenda saj, dhe në atë moment arriti që të dilte jashtë trupit.

Ajo thotë se pas asaj eksperience të keqe, tani bën shumë kujdes kur vjen fjala tek kjo masë mbrojtëse.