U kthye nga Italia dhe gjeti nuse, por kur bëri dokumentet shqiptarit i gjejnë brenda…Nuk e kishte menduar se gjetja e tij do i dilte huq. Një shqiptari i cili e kishte marre nje here d ebimin nga Italia pasi ishte akuzuar për t rafik d roge, është rikthyer edhe nje here, por kësaj radhe me mbiemrin e gruas së tij.Shqiptari 30-vjeçar me iniciale R.D u ndoq kemba kembes mbrëmjen e djeshme pranë Spitalit Belcolle nga karabinieria italiane dhe u a rrestua.Ai ishte një emër i njohur për policinë sepse ishte vëllai i njërit prej të dyshuarve në operacionin a ntimafia E ros trato. Në këtë operacion u s ekuestruan gjithsej 22,000 euro.

Majin e kaluar ai ishte riatdhesuar dhe pasi ishte kthyer në Shqipëri ishte martuar.

Ai kishte ndryshuar edhe mbiemrin, kishte marrë atë të gruas dhe kishte mundur të merrte një pasaportë të re dhe patentë shoferi me gjeneralitete të ndryshme nga ato me të cilat Italia e kishte d ëbuar.