U m.asakrua me th.ika, mësohen detajet për vr.asjen e Regis Runajt…u rrëmbye dhe pastaj u…

Të tjera detaje të rënda janë mësuar nga vr.asja e Regis Runaj, 23 vjeçari që u gjet i pajetë në afërsi të va.rrezave në Elbasan.

Ai dyshohet të jetë rrëmbyer dhe më pas të jetë vrarë pikërisht në vendin ku u gjet nga policia.

Sipas asaj që shkruan ABCneës Runaj mund të jetë marrë me makinë nga një vend ende i pa përcaktuar qartë, duke u çuar deri në lagjen ‘Emin Matraxhiu’.

Janë të paktën tre persona që po verifikohen nëse ndonjëri prej tyre ka telefonuar qëllimisht Regis Runajn për ta nxjerrë në pritë ose jo.

23 vjeçari, njihet si miku i ngushtë i Emiljano Ramazanin i ek.zekutuar në mënyrë ma.fioze pasditen e 20 korrikut po në Elbasan.