U nda me Zerkën pas 4 vitesh, Ronela Hajati i bën atë që s’pritej

Këngëtarët e njohur shqiptarë, Ronela Hajati dhe Yong Zerka, duket se i kanë dhënë fund lidhjes së tyre katër vjeçare.

Duhet theksuar se kjo lidhje nuk u pranua kurrë prej tyre.

Pas ndarjes, Ronela ka postuar një foto në Instagram ku shfaqet shumëprovokuese, e veshur me vetëm një bluzë duke i treguar kështu Zerkës çfarë ka humbur.

Nuk kanë munguar komplimentat e shumta për Ronelën në këtë foto.