U prek nga COVID, u ala.rmua gjithë Top-Channel, por kë ka infektuar Florjan Binaj? Zbulimi bo.mbëDisa ditë pas lajmit se aktori i njohu i humorit në Portokalli, Florjan Binaj rezultoi pozitiv me COVID-19, fakt të cilin e pranoi dhe vetë aktori në rrjetet sociale, ditën e sotme mësohet se është shënuar pozitiv dhe një rast në Përmet, me të cilin Binaj ka pasur kontakt. Sipas report tv, menjëherë personi i prekur është karantinuar në banesë së bashku me pjesëtarët e tjerë të familjes dhe është nën vëzhgimin e rreptë të Policisë së Shtetit.