U rr.ahën dje nga kushëriri i Kokëdhimës, sot u ndodh e papritura turistëve spanjollë

Nje vizite e papritur u eshte bere ne mengjesin e kesaj te premte familjes nga Spanja e cila kishte ardhur me pushime ne Shqiperi, por dje u perball me dh unen e pronarit te nje restoranti ne Porto Palermo, Himare, i cili eshte edhe kusheriri i Koco Kokedhimes.

Sot atyre u ka shkuar per vizite ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klodi.

“Në mëngjes me familjen e pushuesve nga Spanja, 🇪🇸që dje përjetuan një eksperiencë konflikti në Himarë, që nuk është as në traditën shqiptare të mikpritjes dhe as në kulturën tonë për trajtimin e miqve. Por siç e tha edhe përfaqësuesi i familjes Galdon, një njeri i vetëm nuk përfaqëson Shqipërinë🇦🇱, sikundër vlerësoi reagimin e menjëhershëm të autoriteteve dhe interesimin e drejtëpërdrejtë të qeverisë”.