U vendosin njerëzve dorën në ballë, Sali Berisha tregon ç’po ndodh në Durrës

Teksa Italia është mbërthyer nga frika e Ko.ronavir.usit, që deri tani numëron 3 vi.ktima dhe 150 të prekur, ish kryeministri Sali Berisha denoncon papërgjegjshmërinë, sipas tij, të autoriteteve shtetërore sa i përket kontrollit të personave që hynë në Shqipëri.

“Papërgjegjësi totale e Edvin Hajdutit dhe ndrikull Hajniseë! Asnjë kontroll i atyre që hynë në Shqipëri për Ko.ronavi.rus!

Qëndrim kr.iminal! Asnjë mjet teknologjik kontrolli përvçse u venë njerëzve dorën në ballë”, shkruan Berisha, ndërsa publikon mesazhin e një qytetari.

“Përshëndetje dr Rilindja asnjë gadishmëri me paisje të teknologjisë së fundit për të identifikuar personat e prekur nga ko.ronavi.rusi, i vendosin dorën në ballë”, shkruan ai.

Lexo edhe: