“Ua kam thënë diplomatëve të korruptuar”, shp.ërthen Meta: “Ushtar qorr i partisë është…

Presidenti Ilir Meta ka hedhur akuza të forta kundër kryetarit të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, Ardian Dvorani. Meta tha se Dvorani është një ushtar qorr i partisë.

“Ua kam thënë 1 mijë herë, ua kam thënë dhe diplomatëve të korruptuar. Dhe kemi bërë një marrëveshje për gjykatën kushtetuese që të kalonte në vetting, por nuk do ngelej vendi kurrë pa gjykatë kushtetuese. Kjo nuk ka ndodhur nga Vettingu, por sëepse aty në krye të KEDF ësthë vendosur një qorr i partisë”, tha Meta.