Uaa sa e frikshme, oh Zot ç’po ndodh kështu. Dy fëmijë bien nga dritarja, dyshohet se…

Pas lajmit te trishte dje se nje cift humbi femijen e tyre diten qe do mbushte tre vjec, pasi ra nga pallati, brenda 24 orëve, dy fëmijë kanë rënë nga dritaret dhe kanë gjetur v d ekjen në qytetin e Londrës.

Fëmijët kanë rënë nga pallate ku shumica jetojnë me qira, dhe ku ndërtuesit mbajnë përgjegjësi për cilësinë e ndërtimeve.

Mendohet se arsyeja pse kanë rënë, ka qenë cilësia e keqe e dritareve, të cilat hapen nga jashtë dhe kanë qenë të paqëndrueshme.

Një prej fëmijëve ka qenë në dhomën e tij e ka hipur te dritarja duke lozur, e më pas ka rënë nga 30 metra lartësi.