Ulqinaku: Vjen në Shkodër Braçe se Rama nuk guxon të shkelë këtu!

Ish deputetja Izmira Ulqinaku e ka konsideruar viziten e zv Kryeminsitrit si nje shmangie e Edi Rames per te ardhur ne Shkoder, ndaj nis zevendesit e tij nen moton Erdha , pashe e ika!

Rama nuk guxoi e nuk do te guxoje te shkele ne Shkoder. Pasi Shkodra e refuzon me neveri. Kishte derguar sot te padukshmin Brace. Erdhi te reklamoje kandidatin e Qeverise se rrenave qe e prezantuan diten e rrenave.

Erdha, pashe e ika ishte motoja e vizites sot te zv.kryeministrit Brace. Asnje fjale per Shkodren e gjendjen ku e ka zhyt Rilindja. Thjesht beri adetin sic dhe do tua ktheje dhe Shkodra shume shpejt.
Kandidatin nga fshati Rrenc qe perfaqeson Qeverine e rrenave e u prezantu diten e rrenave.
#shkodrablu