UOU, çfarë situate e fri.kshme…Turqia nuk ndalet, ja ç’bën në detin MesdheAcarohet edhe më shumë situata mes Greqisë dhe Turqisë. Asnjë prej palëve nuk dëshiron të lëshojë pe. Turqia ka deklaruar sot se më 1 dhe 2 shtator do të zhvillojë stërvitje ushtarake në Mesdheun lindor.Njoftimi erdhi disa orë para mbledhjes së parlamentit në Greqi, ku pritet të ratifikohet një marrëveshje me Egjiptin, që përcakton kufijtë detarë midis dy vendeve, një hap për të cilin Turqia ka ngritur shqetësime.