UOU/ Pl.as ar.ma mes Greqisë dhe Turqisë, ka të pl.agosurNë prag kon.flikti të ar.matosur?! Situata mes Greqisë dhe Turqisë duket se po tensionohet çdo ditë e më shumë.Mesnatën e djeshme një roje bregdetare greke ka hapur zj.arr ndaj një jahti turk.Lajmi është pasqyruar në mediat e dy vendeve. Media turke shkruan se në deklaratën e komandës turke u tha sot se dy shtetas turq dhe një sirian u pl.agosën dhe jahti u fundos për shkak të s.ulmit.

Ndërkohë sipas mediave greke jahti i dyshimtë u sinjalizua të ndalonte por piloti i saj bëri manovra të rre.zikshme dhe u q.ëllua për të neutralizuar.