Urgjente, i rr.ezikshmi nga Shkodra kapet në Tiranë pak para se të kryente një v.rasje, ja kush është aiKapet shkodrani me rr ezikshmeri te larte shoqerore dhe parandalohet nje v rasje qe ai do te kryente ne kryeqytet mbremjen e djeshme.I riu 28 vjec nga Shkodra u kap ne Tirane me p istolete me vete gati per q itje, sic tha Policia.Ai eshte nje person i d enuar me 20 vite b urg nga Gj ykata e Shkodres per v rasje dhe p lagosjen e nje personi ne nje lokal me muzk live para disa kohesh.

“Një person me rr ezikshmëri të lartë dyshohet se do kryente një krim të rëndë në tiranë.

Mbrëmë në orën 20:50 është marrë njoftimi se në rrugën Bilal Xhaferi ndodhet një person që bënte lëvizjen të dyshimta dhe kishte a rmë z jarri me vete.

Policia ka bërë a rrestimin e menjëhershëm të personit të dyshuar.

U be identifikimi person me rr ezikshmeri te larte shoqerore. U shoqerua shkodrani 28 vjecar qe ne canten e dores iu gjet nje a rme z jarri p istolete me 14 f isheke. Ai eshte i denuar nga Gj ykata e Shkodres me 20 vite b urg per v rasje”, tha zedhenesi i Policise.