Urgjente/ Rama tregon ç’do ndodhë më 25 nëntor: L.u.ftë e panjohur më parë në territorin shqiptar

Gjykata Kushtetuese reagoi dje pas rezolutës qe u votua ne Kuvend. Per kete reagoi edhe kryeministri Rama sot kur tha per mediat se ne 25 nentor eshte nje date e rendesishme per vendin.

“Do më lejoni tju rikonfirmoj cka thashë dhe dje është konflikt i radhës i shkaktuar nga i njëjti burim konflikti për të njëjtat arsye por smendoj se ne duhet të përfshihemi më tej në këtë dhe smendoj se mund të zgjidhet me beteja e polemika në fushën e komunikimit se njerëzit duan të tjera gjëra dhe dua që tu japim ato që duan duke nisur nga 25 nëntori që do prezantoj platformën kundër KCK e cila sdo jetë program por një paketë e tërë ligjore mbi bazën e një ligji special kundër k.rimit të organizuar e kundër atyre që kanë kryer v r asje e akte të rënda për të cilët ka ardhur koha të japin disa llogari të pambyllura e për më tepër do ju jepet mundësia të mësoni kur të publikohet edhe ligji special që do celë siparin e një l u ftë të panjohur më parë në tërritorin e Shqipërisë kundër krimit të organizuar dhe atyre eksponentëve të krimit që deri më sot ja kanë dalë të përdorin e të kenë në dispozicion pasuri të paligjshme”.