Urgjente, reagon Ilir Meta

Nuk ka asnjë moment praprakthehu nga asnjë. E as Presidenti Ilir Meta e ka treguar që nuk do ndalet.

Ai u ka bërë tani sërish thirrje aktorëve politikë të reflektojnë që Shqipëria të hedhë hapa drejt Europës.

Në një postim në rrjetin socila Facebook, kreu i shtetit shkruan:

Shqipëria ka nevojë për reflektim dhe përgjegjësi maksimale nga të gjithë aktorët politikë! Të mos humbasim këtë moment historik për të hedhur një hap përpara drejt Europës.
Të bëjmë çdo përpjekje për mos-shkëputjen nga përparimi i fqinjit tonë Maqedonisë së Veriut.
Çelja sa më parë e negociatave të anëtarësimit detyrim historik për të gjithë ata që duan Shqipërinë si Europa!🇦🇱🇪🇺