Urgjente/ Zbardhet procesverbali! Ja kush ishte psh*rrësi tek kryeministria …

Gazetari i njohur Ylli Dylgjeri, ka bërë një koment epik lidhur me ngjarjen e një dite më parë, ku një protestues urinoi tek kryeministria.

Në postimin e tij Dylgjeri me ironi shkruan se është zbardhur procesverbali, dhe rezulton që ai që urinoi tek dera e kryeministrisë është militant i PD-së, urina është e LSI, ndërsa gazrat janë të policisë.

Ja komenti i Dylgjerit:

Zbardhet proçesverbali hetimor i pshurësit

Sipas oficerit të policisë gjygjsore rezulton se personi që urinoi te dera e KM është militant i PD-së, urina është e LSI dhe gazrat të policisë.