Urim të ndjerë për Partinë Socialiste, Valdrin Pjetri bën gafën e pafalshme

Kandidati për kryetar bashkie në Shkoder, nga radhët e PS, Valdrin Pjetri, ka uruar ditën e sotme Partinë Socialiste. Megjithatë, në njoftimin e tij nuk kanë munguar kritikat nga qytetarët.

Është pikërisht shqipja e tij e kulluar, që me sa duket lë shumë për të dëshiruar, dhe nuk i falet aspak, sidomos një personi që ëeshiron të vijë në krye të bashkisë së Shkodrës.

“Shqipëtarëve”, shkruan ai në njoftimin e tij, në vend të “shqiptarëve”.