V.r.asja misterioze, ja fotot e çiftit shqiptar që u gjetën brenda banesës, pranë tyre u gjet edhe…Erdhën për pushime nga Suedia dy ditë më parë, por ky udhëtim për në vendlindje mbeti i fundit për ta.Burrë e grua, Durim dhe Suada Hadri u gjetën të pajetë në shtëpinë e tyre në një lagje të Prizrenit.Sot janë publikuar fotot e tyre.

Durim-dhe-Suada-Hidra

Sipas Policisë së Kosovës, dyshohet se çifti është v.r.arë, pasi aty u gjet a.r.ma e cila më pas u konfiskua nga Policia.

Ende nuk dihet motivi i ngjarjes.