V.rasja e zyrtarit në Vlorë pak minuta para, ndërhyri të ndante dy vëllezërit që ziheshin për…

Zbulohet arsyeja e sh.errit që çoi në e.kzekutimin e kryetarit të Komunës Kotë në Vlorë.

Argjil Gjoka mbeti i plagosur me a.rmë z.jarri, por ndërroi jetë në sallën e operacionit.

Nga ngjarja një person tjetër ka mbetur i plagosur.

Sipas informacioneve të para, mësohet se 60 vjeçari Argjil Gjoka ka ndërhyrë për të ndarë dy persona, vëllezër, të cilët po konfliktoheshin me njëri-tjetrin.

Ndërkohë personi tjetër, i cili ka mbetur i plagosur është Arif Bejtaj 19 vjeç. Ai ka marrë një plagë në krah dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Sherri mes vëllezërve ka ndodhur për shkak të ndërtimit të një rruge drejt zonës së Mavrovës

Policia po punon për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.