V.rasja në lokalin me muzikë live në Shkodër, pije e baleria, më pas sh.erri që bëri k.riminel Sadetinin

I riu Sadetin Erkoçeviq i cili u vu në p rangat e policise se Tiranes mbremjen e djeshme pak para se të kryente një v rasje, është një emër i njohur për policinë.

Ai rezultonte i shpallur në listën e 31 më të kërkuarve në Shkodër.

Por për cilën ngjarje akuzohet ai?

Kjo ka ndodhur në vitin 2014. Në atë kohë, pas një sh erri për një balerinë në një lokal me muzikë live i riu ka v rarë me a rmë z jarri shtetasin Indrit Ylli dhe ka p lagosur shtetasin Jetmir Molla.

NGJARJA E VITIT 2014

Në lokalin Enigma, në fshatin Zus, në Shkodër, kishte shkuar i ndjeri Indrit Ylli se bashku me kushëririn e tij, Ervin Ylli, dhe një shokun e tij, Fabian Hoxha. Në këtë lokal, më pas ka shkuar edhe shtetasi Jetmir Beqiri (Mollaj), së bashku me shokun e tij, Altin Haxhi. Shtetasi Jetmir Beqiri (Molla) është kushëri me të ndjerin Indrit Ylli dhe me shtetasin Ervin Ylli.

Ata janë takuar në lokal dhe kanë shkëmbyer pije me njëri-tjetrin. Në një moment, rreth orës 24.00, i ndjeri Indrit Ylli është çuar së bashku me Jetmirin dhe shokun e tyre Fabian dhe kanë filluar të kërcejnë në mes të lokalit.

I ndjeri Indrit është afruar tek tavolina, ku qëndronte Elion (Esmeraldo) Hato, së bashku me shokët e tij dhe ka marre nga tavolina e tyre një balerinë për të kërcyer me të.

Në këtë moment, mes të ndjerit Indrit Ylli dhe shtetasit Sadetin Erkoçeviq (Lisi), i njohur me emrin “Timi”, ka filluar një debat lidhur me balerinën, debat që ka përfunduar në përdorimin e a rmëve.