Vajza e Presidentit në ‘luftë’ me njerkën, video e Melanie Trump sh.okon botënMelanie Trump është sërish në qendër të vemmendjes dhe video e saj ka shkuar virale, pas një situate të çuditshme që është filmuar në ditën e fundit të Konventës së Republikanëve.melanie ivankaBëhet fjalë për momentin kur ajo po i drejtohej podiumit për të mbajtur fjalimin në lidhje me babain e saj, Donald Trump i cili pranoi nominimin për garën presidenciale.

Ajo që kanë vënë re mediat, e jo vetëm, ishte një lloj tensioni mes Ivanka Trump dhe bashkëshortes së Presidentit amerikan, Melanie.

Një buzëqeshje e Zonjës së Parë për Ivankën, e më pas, një rrotullim sysh, një ndryshim mimike, që tashmë po bën xhiron e internetit, duke u shndërruar edhe në meme.

“Melania Trump iu drejtua Ivanka Trump me atë pamje që donte të thoshte sikur “ti më pëlqen vetëm sepse jam e detyruar ta bëj”, shkroi një përdorues i rrjetit social Twitter.

ivanka melanie2ivanka melanie3ivanka melanie4ivanka melanie5

Ivanka Trump (L), daughter and Advisor to the US President, introduces US President Donald Trump and US First Lady Melania Trump ahead of his acceptance speech for the Republican Party nomination for reelection during the final day of the Republican National Convention at the South Lawn of the White House in Washington, DC on August 27, 2020. (Photo by Brendan Smialowski / AFP) (Photo by BRENDAN SMIALOWSKI/AFP via Getty Images)

ivanka melanie7ivanka melanie8ivanka melanie9