Vajza e re porositi kostumin online, por kur e mori pakon në duar sh.kuli flokët

Një vajzë ka mbetur pa fjalë kur ka marrë në duar porosine qe kishte bere ne internet.

Ajo pelqeu një palë tuta dhe një top crop, kostum i bardhë, në një prej faqeve online, e cila iu duk e besueshme dhe me çmim të mirë.

Mirëpo, pasi veshja e porositur i ka mbërritur në shtëpi, vajza ka vënë re se ajo nuk ka asnjë lidhje me produktin e ekspozuar në internet. Pantallonat, të cilat në foto ishin me bel të lartë, asaj i rrinin me bel të shkurtër. Bluza, e cila ishte e shkurtër dhe i lejonte që t’i dilte barku në pah, vajzës i kishte ardhur si një kanatiere e gjatë.

Vajza shkruan pranë JOQ.al: Dua te publikoj nje rast per mashtrimet qe bejne njerzit me faqet qe shesin online. Dhe une si gjithe njerzit normale, porosita, por porosit tjeter gje dhe te vjen tejter. Pa pike turpi pergjigjet dhe keq.

Kjo me erdhi. Komplet tutat tjeter material nga ai ne foto, por edhe bluza nuk eshte akund me prerjen dhe materialin a asaj qe porosita”.