Vajza e saj i dha ‘fund’ beqarisë…Majlinda Bregu nxjerr foton e rrallëMediat raportuan dje se vajza e Majlinda Bregut, Kejda i u martua me djalin e ish Guvernatorit te BSH, Erik Fullanin.Shkak u bë një foto e postuar nga Kejda ku shfaqeshin kembet e një nuseje dhe nje dhëndri.Pasi lajmi për martesën e tyre qarkulloi me shpejtësi në portale, Majlinda Bregu ka reaguar sot me një foto në Instagram ku shkruhet:

“Fakti që kandilat e detit kanë jetuar për 650 milion vjet, pavarësisht se nuk kanë tru, u jep shpresë shumë njerëzve”.

Kjo ka bërë që sot të përflitet se me këtë postim i Bregut ka lidhje me lajmet që qarkulluan megjithatë mund të jetë edhe thjesht një mesazh që ish-deputetja preferoi ta ndajë me ndjekësit,