Vajza shkon të depilohet tek estetistja, por i ndodh gjëma

Vajza, po ju tregojmë ngjarjen që i ka ndodhur një femre së cilës gati ju rrop lëkura, pasi hoqi pushin e lëkurës në një sallon bukurie.

Duket se gabimi nuk ka qenë i estetistes, pasi produktet që ajo kishte përdorur mbushnin çdo standard, por i vajzës dhe mungesës së informacionit.

Vajza aplikonte rregullisht krem me përmbajtje retinoli. Por, këto lloj produktesh që “hollojnë” lëkurën, pasi synojnë pastrimin e fytyrës nga aknet apo shenjat, duhen shmangur një javë apo dy javë para depilimit.

Sipas dermatologëve, lëkura e vajzës ka qenë aq e hollë, si pasojë e acidit të kremit, saqë strisha e depilimit ka rrjepur lehtësisht shtresën e sipërme të lëkurës, duke i nxjerrë vajzës lëkurën e re.