“Valët e muzikës përhapin ko.ronavir.usin”/ Nard Ndoka tallet keq me ministrin KlosiBu.jë të madhe bëri mbrëmë deklara e ministrit të Mjedisit, Blendi Klosi, i cili u shpreh se pandemia e koronavirusit shpërndahej nga valët e muzikës.Në lidhje me këtë deklaratë ka reaguar edhe ish-deputeti Nard Ndoka. I ftuar në Report Tv, Ndoka me humor shtoi se muzika edhe të merr mendjen, ndërkohë që më pas bëri edhe shpjegimin se çfarë kishte dashur që të thoshte ministri.“Muzika i humb edhe mendjen njerëzve, por është një rrezik potencial përtej batutës. grumbullimi është një problem jo muzika në vetevete, por ajo sjell grumbullim. Ndalimi i muzikës është një standard që ndiqet edhe në botë dhe ne po e kopjojmë, pasi ne nuk kemi shkencë. Shpesh në kopjimin e kemi të keq,”– tha Ndoka.