Vd.es në rrethana të paqarta një 12-vjeccar shqiptar në Greqi. U gjet na plazh i…

Një adoleshent shqiptar, që jetonte në Greqi ka humbur je.tën në rrethana ende të paqarta. Ngjarja ka ndodhur në ishullin e Rododsit, dhe viktima është një 12-vjeccar, identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur.

Trupi i tij është gjetur në plazhin e Zefiros, por nuk dihet ende se si ka ndodhur ngjarja. Pas nxjerrjes nga deti, trupi u dërgua në spital për të kryer ekspertizë për përcaktimin e shkakut të vdekjes.