Vd.es nga Covid-19 mjeku i njohur?! Flet vetë ministrja Manastirliu

Një lajm është dhënë sot nga disa media të ndryshme që kishte të bënte me vd.ek.jen e mjekut Arjan Pushi për shkak të Covid-19.

Por lajmi në fjalë është përgënjeshtruar nga ministria e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu.

Ajo tha në Top Channel se ky është një lajm ‘fake’ dhe mediat duhet gjithmonë që të mbështeten në informacionet zyrtare lidhur me lajmet që nxjerrin për covid-19

“Është një informacion i rremë. Na ka ardhur shumë keq. Kemi apeluar për mediat për tu referuar burimeve zyrtare. Të kujdesen që informacionet të dalin nga burimet zyrtare për personat konkret. Është ministria e Shëndetësisë që jep informacione. Ne kemi ruajtur transparencën me përgjegjësi.” tha Manastirliu.