“Vd.iq mjeku i parë nga ko.ronavir.usi në Shqipëri”, reagon me urgjencë Ministria e Shëndetësisë

Nëpërmjet një reagimi urgjent Ministria e Shëndetësisë ka bërë një sqarim lidhur me lajmet se mjeku i njohur Arjan Pushi, ka ndërruar jetë tek Spitali Infektiv. Sipas Ministrisë, lajme të tilla janë të pavërteta, dhe u bën thirrje qytetarëve dhe mediave që t’u referohen vetëm burimeve në rrugë zyrtare.

“Nje sqarim lidhur nga pyetjet e shumta. Referuar sherbimit infektiv, lajmi i perhapur ne disa media per mjekun eshte i pavertete. Ju lutemi referojuni burimeve zyrtare”

Lajmin e parë për vdekjen e mjekut e bëri me dije përmes facebook, kolegu i tij z.Bernard Progni.