Vdés nga Covid-19 ish-zyrtari i lartë

Ish-drejtori i Departamentit për Burime Njerëzore në Gjykatë Kushtetuese, Shefqet Berisha ka ndërruar jetë nga Covid-19.

Lajmin e ka konfirmuar kolegu i tij Bashkim Perçuku përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook.

“Sot morëm lajmin e hidhùr për vdékjen e kolegut tonë të dashur Shefqet Berisha nga virùsi Covid19). I shprehim ngùshllime familjes, kolegëve dhe shoqërisë, duke e përkujtuar përgjithmonë, si intelektual, profesionist, vizionar, i pa lodhshëm, i buzëqeshur, të gjitha…”, shkruan Perçuku.