‘Vegla’ e tij është e trashë? Kjo është një bonus! Tani mësoni këto pozicione për tu harbuar fare

‘Vegla’ e tij është e trashë? Kjo është një bonus! Tani mësoni këto pozicione për tu harbuar fare!

Partneri juaj e ka veglën e trashë? Vazhdoni lexoni!

Thonë se bukuria e një mashkulli me penis të trashë është… kudo. Por shpesh për femrat është pak siklet gjatë penetrimit, shkruan Shkodranews.

Ai mund të arrijë të gjitha vendet e “sakta” pa ndonjë përpjekje shumë të madhe dhe nuk keni pse të shqetësoheni për të gjetur pozicionin e përshtatshëm.

Megjithatë, “Cosmopolitan” rekomandon këto pozicione për të shijuar më të mirën, nëse ai ka një ‘shkop magjik’ të trashë ,shkruan Shkodranews.